Pirmadienio horoskopas – 2024 m. rugsėjo 16d

2024 m. rugsėjo 16-oji atneša energijos pliūpsnį visiems Zodiako ženklams, tačiau dėl artėjančio Mėnulio užtemimo gali kilti įtampa. Šios dienos horoskopas padės nukreipti energiją tinkama linkme ir išvengti emocinių konfliktų.

Avinas (kovo 21–balandžio 19 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Avino ženklo simbolį su dinamiškomis raudonomis ir auksinėmis spalvomis. Iliustracija skirta horoskopui.
Avino ženklo horoskopinas – iliustracija.

Savaitės pradžia jums atneša didelį energijos antplūdį, todėl tai puikus metas atlikti visus tuos darbus, kurie ilgą laiką laukė dėmesio – nuo namų tvarkymo iki smulkesnių remonto darbų. Dabar puikiai jausite, ką reikia patobulinti savo buityje, tačiau elkitės atsargiai.

Rytoj įvyks Mėnulio užtemimas, o šiandien jau gali būti juntama kylanti įtampa. Pasinaudokite šia diena, kad nuveiktumėte kuo daugiau, nes rytoj gali kilti daugiau nerimo ar emocinės įtampos.

Jautis (balandžio 20–gegužės 20 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Jaučio ženklo simbolį su subtiliomis gėlių detalėmis ir švelniomis spalvomis. Iliustracija skirta horoskopui.
Jaučio ženklo horoskopas – iliustracija

Šiandien jūsų aktyvumas ir bendradarbiavimas su draugais, kolegomis ar organizacijomis bus ypač sėkmingas. Turėsite daug drąsos ir ryžto siekti savo tikslų, tad nepraleiskite galimybės toliau plėtoti ateities planus.

Pokalbis su artimu draugu gali padėti išryškinti ilgalaikes vizijas ir įnešti aiškumo į jūsų tikslus. Tačiau nepamirškite pasimėgauti ir laisvalaikiu – šiek tiek poilsio ir malonios veiklos suteiks jums jėgų tęsti darbus su nauja energija.

Dvyniai (gegužės 21–birželio 20 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Dvynių ženklo simbolį su kontrastingomis juodomis ir baltomis spalvomis bei sudėtingais raštais. Iliustracija skirta horoskopui.
Dvynių ženklo horoskopas – iliustracija.

Šiandien atsidursite dėmesio centre, nes Mėnulis užima aukščiausią poziciją jūsų horoskope. Tai gali reikšti, kad būsite matomi tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime, ypač finansiniais klausimais.

Galite jausti poreikį tvirtai ginti savo poziciją dėl svarbaus pirkinio ar investicijos. Būkite atsargūs priimdami sprendimus – prieš imdamiesi veiksmų, pasverkite visas galimybes ir atidžiai apmąstykite pasekmes. Tai padės išvengti galimų klaidų ir užtikrins teisingus pasirinkimus.

Vėžys (birželio 21–liepos 22 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Vėžio ženklo simbolį su subtiliomis rožinėmis ir mėlynomis spalvomis bei dekoratyviniais elementais. Iliustracija skirta horoskopui.
Vėžio ženklo horoskopas – iliustracija.

Marsas šiuo metu keliauja jūsų ženklu, suteikdamas jums didžiulį energijos pliūpsnį. Šiandien norėsite leistis į naujus potyrius – tiek idėjinėje, tiek fizinėje plotmėje. Galbūt tai bus nauji žmonės, su kuriais susipažinsite, arba planai išbandyti ką nors visiškai nepažįstamo, pavyzdžiui, keliauti į dar nematytas vietas.

Visgi, turėtumėte būti atsargūs, nes kylanti įtampa dėl rytoj įvyksiančio Mėnulio užtemimo gali apsunkinti bendravimą su kitais. Stenkitės būti kantresni ir atlaidesni, nes emocijos gali būti intensyvesnės nei įprastai.

Liūtas (liepos 23–rugpjūčio 22 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Liūto ženklo simbolį su auksinėmis ir rudos spalvų tonacijomis, sukuriančiomis didingą ir galingą įvaizdį. Iliustracija skirta horoskopui.
Liūto ženklo horoskopas – iliustracija.

Šiandien idealus laikas spręsti klausimus, susijusius su bendru turtu, paveldėjimu ar kitomis finansinėmis aplinkybėmis. Jausitės stiprūs, pasitikintys savimi ir būsite pasirengę ryžtingai ginti savo interesus.

Tai ypač naudinga, jei reikia dalyvauti svarbiose derybose ar priimti ilgalaikius finansinius sprendimus. Visgi, artėjant pilnačiai, emocinė įtampa gali tapti intensyvesnė, todėl būtina išlaikyti ramybę ir nesileisti į konfliktus – net jei aplinkiniai provokuos.

Mergelė (rugpjūčio 23–rugsėjo 22 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Mergelės ženklo simbolį su elegantiška moters figūra, apsupta gamtos elementų ir švelnių žalių tonų. Iliustracija skirta horoskopui.
Mergelės ženklo horoskopas – iliustracija.

Šiandien jūsų pokalbiai su partneriais ar net atsitiktiniais žmonėmis bus aktyvūs ir prasmingi. Galėsite lengvai išreikšti savo mintis ir jausmus, o tai suteiks progų naujiems supratimams tiek santykiuose, tiek darbo aplinkoje. Tačiau saugokitės per didelių pokyčių tiek asmeniniuose santykiuose, tiek namų aplinkoje.

Artėjant Mėnulio užtemimui, gali atsirasti padidėjęs jautrumas, todėl svarbu išlikti švelniems ir empatiškiems. Leiskite pokyčiams vykti natūraliai, nebandydami jų per daug skubinti.

Svarstyklės (rugsėjo 23–spalio 22 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Svarstyklių ženklo simbolį su puošniai dekoruotomis svarstyklėmis, pakibusiais danguje tarp debesų. Iliustracija skirta horoskopui.
Svarstyklių ženklo horoskopas – iliustracija.

Šiandien esate itin produktyvūs tiek darbe, tiek namuose. Energija ir ryžtas leis jums greitai ir efektyviai spręsti materialinius ar su buities darbais susijusius klausimus. Tai puiki diena susitelkti į praktinius dalykus – galbūt pagaliau pavyks įgyvendinti ilgai planuotus atnaujinimus namuose ar darbo vietoje.

Be to, šiandien tinkamas metas atnaujinti savo spintą – nauji drabužiai ne tik praturtins jūsų garderobą, bet ir suteiks daugiau pasitikėjimo savimi.

Skorpionas (spalio 23–lapkričio 21 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Skorpiono ženklo simbolį su tamsiomis ir intensyviomis mėlynos bei violetinės spalvų tonacijomis. Iliustracija skirta horoskopui.
Skorpiono ženklo horoskopas – iliustracija.

Šiandien turėtumėte pasistengti daugiau laiko praleisti su draugais ar tiesiog mėgautis socialinėmis veiklomis. Tai puiki diena laisvalaikiui, pramogoms ar net sporto varžybų stebėjimui.

Gyvenimas šiuo metu atrodo lengvesnis, ir tai gera proga šiek tiek atsipalaiduoti. Vis dėlto, nepamirškite, kad rytoj laukia Mėnulio užtemimas, kuris gali kelti emocinę įtampą. Tad stenkitės neprarasti kantrybės, jei kas nors jus nervins ar sukels nesutarimus.

Šaulys (lapkričio 22–gruodžio 21 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Šaulio ženklo simbolį su švelniomis rudomis ir rausvomis spalvomis, vaizduojant centaurą su lanku ir strėle. Iliustracija skirta horoskopui.
Šaulio ženklo horoskopas – iliustracija.

Ši diena idealiai tinka namų atnaujinimams ar tvarkymo darbams. Jūsų energija leis jums efektyviai organizuoti ir tobulinti namų aplinką, o šeimos nariai taip pat gali norėti prisidėti prie šių darbų.

Kai kurie iš jūsų gali norėti įsitraukti į svarbias diskusijas su artimaisiais. Tačiau, turint omenyje artėjantį užtemimą, patartina vengti per daug emocingų ar aštrių pokalbių. Geriau pasistenkite išlikti ramūs ir taktiški, kad išvengtumėte galimų nesutarimų.

Ožiaragis (gruodžio 22–sausio 19 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Ožiaragio ženklo simbolį su šaltomis pilkomis ir mėlynomis spalvomis, pabrėžiant kalnų peizažą ir ožką su iškiliais ragais. Iliustracija skirta horoskopui.
Ožiaragio ženklo horoskopas – iliustracija.

Šiandien visos jūsų komunikacijos bus itin tiesmukos ir aiškios. Tokiu būdu lengvai išsakysite savo mintis, tačiau vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kaip šios žinutės gali būti priimtos aplinkinių.

Tiesmukiškumas ne visada tinka, ypač jei aplinkybės jautresnės. Artėjanti pilnatis kelia vidinę įtampą, todėl labai svarbu išlaikyti pagarbą kitiems ir vengti konfliktų. Subtilumas šiandien bus raktas į sėkmingą bendravimą.

Vandenis (sausio 20–vasario 18 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Vandenio ženklo simbolį su tekančiu vandeniu ir mėlynomis bei žalsvomis spalvomis, vaizduojantį klasikinį vandens nešėjo motyvą. Iliustracija skirta horoskopui.
Vandenio ženklo horoskopas – iliustracija.

Šiandien būsite tvirtai apsisprendę dėl savo finansų – tiek dėl pajamų, tiek dėl išlaidų. Jūsų požiūris į pinigus bus itin praktiškas, ir tai padės rasti efektyvius sprendimus, susijusius su jūsų biudžetu ar investicijomis.

Pasitikėjimas savimi ir jūsų entuziazmas bus galinga jėga derybose, o šis energingas požiūris gali įkvėpti aplinkinius bendradarbiauti su jumis. Tinkamai panaudojus šią energiją, galite pasiekti didelę finansinę naudą.

Žuvys (vasario 19–kovo 20 d.)

Astrologinė iliustracija, vaizduojanti Žuvų ženklo simbolį su dviem besisukančiomis žuvimis, apsuptomis vandens srautų ir mėlynai rausvų tonacijų. Iliustracija skirta horoskopui.
Žuvų ženklo horoskopas – iliustracija.

Mėnulis, esantis jūsų ženkle, kartu su Marsu suteikia jums ne tik emocinį stabilumą, bet ir fizinį energijos antplūdį. Šis derinys leis jums ryžtingai imtis veiksmų tiek namuose, tiek asmeniniuose projektuose.

Jei planavote remontą ar kitus namų tvarkymo darbus, šiandien jausitės ypatingai motyvuoti tai padaryti. Taip pat verta šią energiją nukreipti į asmeninius tikslus, nes turėsite pakankamai jėgų ir užsispyrimo juos įgyvendinti.


Šią dieną gimė talentinga aktorė ir komikė Amy Poehler (1971). Esate aistringas ir entuziastingas žmogus, tačiau kartu turite ir kantrybės bei organizuotumo. Jūsų šių metų tema – pagalba kitiems, ypač šeimai, tad nepamirškite pasirūpinti savimi, kad galėtumėte padėti aplinkiniams. Gal verta pagalvoti apie pokyčius savyje?

Susiję straipsniai

Palikti atsiliepimą

įrašykite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

- Reklama -

Naujausi straipsniai